Oldtimer motorverzekering speciaal voor uw waardevolle motor

Bij oldtimers wordt vaak aan auto’s gedacht, maar vergeet ook zeker de motoren niet. Iedere oldtimer is uniek en verdient daarom een goede verzekering, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Daarom hebben we bij Hippo Verzekeringen een speciale oldtimer motorverzekering ontwikkeld, die voldoet aan de eisen van de FEHAC; de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs.

Met deze verzekering profiteert u van een goede dekking tegen een scherpe premie en een snelle afhandeling in geval van schade. Bij deze verzekering wordt uitgegaan van niet-dagelijks gebruik van de oldtimer en maximaal 7.500 kilometer per jaar.

Welke oldtimer motorverzekering kiest u?

U kunt bij Hippo Verzekeringen kiezen uit twee verschillende dekkingen:
1. WA-verzekering motor
Dit is de basisverzekering en is verplicht in Nederland. Hiermee verzekert u uw oldtimer motor tegen schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen. Schade aan uw eigen motor is met deze verzekering niet gedekt.
2. WA Volledig Cascoverzekering
Met de WA Volledig Cascoverzekering, ook wel all-risk verzekering genoemd, bent u gedekt voor vrijwel alle schade. Of deze nu door uzelf of door anderen is aangebracht. De schade die ontstaat als u bijvoorbeeld botst, slipt of omslaat is met deze verzekering gedekt.
Als u zich bovenop de WA Volledig Cascoverzekering aanvullend wilt verzekeren, kunt u kiezen voor een verhaalrechtsbijstandverzekering.

Sluit een oldtimer motorverzekering af

Wilt u meer weten over de oldtimer motorverzekering van Hippo Verzekeringen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@hippo-verzekeringen.nl. We voorzien u graag van vrijblijvend advies over onze verzekeringen.

Ontvang een offerte op maat voor jouw verzekering.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak