Veilig de weg op met een Hippo Motorverzekering

Bij Hippo Verzekeringen vindt u altijd een goedkope verzekering die bij u past. Zo ook met een motorverzekering. U bepaalt zelf of u kiest voor een basisdekking of uw motor toch liever uitgebreid verzekert.

Iedere motorrijder is anders. Daarom stellen we bij Hippo Verzekeringen uw motorverzekering op maat voor u samen. Maar welke verzekering u ook kiest, u profiteert altijd van een scherpe premie, een goede dekking en een snelle afhandeling bij schade. Want ook al hopen we van niet, als u onverhoopt toch schade rijdt, is het fijn als dit snel voor u wordt afgehandeld.

Welke dekking kiest u?

U kunt kiezen uit drie dekkingsvormen:
1. WA-verzekering motor
Deze dekking is minimaal en wettelijk verplicht. Hiermee bent u verzekerd voor de financiële gevolgen die u met uw motor toebrengt aan anderen.
2. WA Beperkt Cascoverzekering
Met de WA Beperkt Cascoverzekering profiteert u van de minimale WA-dekking en wordt de schade aan uw motor vergoed die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld diefstal, brand of een aanrijding met een dier.
3. WA Volledig Cascoverzekering
Met deze dekking is uw motor verzekerd voor vrijwel alle schade. Ook voor schade die u zelf aan uw motor heeft toegebracht, bijvoorbeeld door te botsen, slippen of omslaan.
Als u behalve uw WA Volledig Cascoverzekering uw dekking verder wilt uitbreiden, kunt u een verhaalrechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering voor opzittenden of een verzekering voor vervangend vervoer afsluiten. Zoals u ziet, bepaalt u zelf de hoogte van uw dekking. En dus ook de hoogte van uw premie!

Vragen of opmerkingen?

Met vragen of opmerkingen over onze motorverzekering kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ontvang een offerte op maat voor jouw verzekering.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak