Hippo Autoverzekering op maat

Als autobezitter bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Maar onderweg loopt u enkele risico’s. Met een autoverzekering van Hippo Verzekeringen speelt u op zeker. Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd van uw vrijheid kunt genieten en staan u bij wanneer er onverhoopt toch iets misgaat. 

Drie soorten autoverzekeringen

In Nederland kunt u uw auto op verschillende manieren verzekeren. Bij Hippo Verzekeringen bieden we drie soorten autoverzekeringen:
1. De WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)
Deze autoverzekering is verplicht in Nederland. Met een WA-verzekering bent u verzekerd tegen schade die u met uw auto toebrengt aan anderen. Schade aan uw eigen auto wordt niet gedekt door de WA-verzekering.
2. De WA Beperkt Cascoverzekering
Met de WA Beperkt Cascoverzekering is uw auto WA verzekerd en bent u bovendien verzekerd tegen ruitschade, diefstal(schade), brand en schade door weersomstandigheden, bijvoorbeeld hagel.
3. De WA Volledig Cascoverzekering
Met een WA Volledig Cascoverzekering profiteert u van een uitgebreide dekking. Vrijwel alle schade aan uw auto wordt met deze verzekering vergoed, of deze nu door uzelf of door anderen is veroorzaakt. De WA Volledig Cascoverzekering wordt ook wel de all-risk autoverzekering genoemd.

Complete dekking

Voor een nog completere dekking kunt u iedere autoverzekering van Hippo Verzekeringen uitbreiden met een aanvullende SVI (Schade Verzekering Inzittenden), rechtsbijstandverzekering, extra accessoire dekking of drie jaar nieuwwaardeverzekering. 

Direct uw autoverzekering afsluiten

Heeft u vragen over een van onze autoverzekeringen of wilt u een verzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op en sluit eenvoudig uw Hippo Autoverzekering af. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ontvang een offerte op maat voor jouw verzekering.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak