Bespaar op ziektekosten met de WGA Eigen Risico

Bij langdurige ziekte kan het voorkomen dat een werknemer na twee jaar nog niet is teruggekeerd op de werkvloer. In dat geval ontvangt de werknemer de eerste tien jaar een WGA uitkering. Als werkgever betaalt u hiervoor een premie aan het UWV, die is opgebouwd uit een basispremie en een gedifferentieerde premie.

Werkgeverspremie voor de WGA uitkering

De basispremie is door het UWV vastgesteld, maar de hoogte van de gedifferentieerde premie is afhankelijk van het aantal werknemers dat bij u in dienst is. Wanneer u de kans dat een werknemer van deze uitkering gebruikmaakt laag inschat, kunt u ervoor kiezen om eigenrisicodrager te worden en een Hippo WGA Eigen Risico af te sluiten.

Bespaar kosten met Hippo WGA Eigen Risico

In dat geval betaalt u geen gedifferentieerde premie aan het UWV, maar aan de verzekeringsmaatschappij. Deze premie is vaak lager dan de premie van het UWV, ook als een werknemer toch gebruikmaakt van de WGA uitkering. Met de premie van het WGA Eigen Risico van Hippo Verzekeringen kunt u besparen op uw kosten ten opzichte van de gedifferentieerde premie van het UWV.

Is WGA Eigen Risico geschikt voor uw bedrijf?

Bij Hippo Verzekeringen helpen we u graag met deze beslissing. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek brengen we uw bedrijfssituatie in kaart en bepalen we welke dekking geschikt is voor uw bedrijf.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak