Alle verzekeringen voor uw bedrijf.

Verzekeringen voor uw bedrijf & continuïteit

Naast de diverse hippische verzekeringen is Hippo Verzekeringen er ook voor uw zakelijke verzekeringen. Zo kiest u eenvoudig een passende dekking voor geldswaarden, diverse elektronica of reconstructie van uw administratie na bijv. brand. Hippo Verzekeringen staat u bij met passend advies en steun zodat u zo snel mogelijk weer aan het ondernemen bent.

Ontvang een offerte op maat voor de zaak.

Personeel & verzuim

Wanneer u werknemers in dienst heeft, kan het helaas voorkomen dat een medewerker door ziekte langere tijd niet in staat is om te werken. Als werkgever bent u wettelijk verplicht om gedurende twee jaar minstens 70% van het loon door te betalen. Om u voor deze kosten te verzekeren, kunt u een Hippo Verzuimverzekering afsluiten.

Wanneer een medewerker na twee jaar nog niet is teruggekeerd op de werkvloer ontvangt hij of zij de eerste tien jaar een WGA uitkering. Als werkgever betaalt u voor deze uitkering een premie aan het UWV, die is opgebouwd uit een basispremie en een gedifferentieerde premie. Met een WGA eigen risico kunt u besparen op de kosten voor deze premie in vergelijking met de gedifferentieerde premie van het UWV.

Bedrijfsmiddelen

Bij Hippo verzekeringen bent u verzekerd van een scherpe premie voor diverse verzekeringen die essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan het dekken van grote sommen geld, machine’s of maatwerk elektronica.

Veel bedrijven zijn inmiddels erg afhankelijk van techniek en elektronica. Stelt u voor dat al uw elektronische apparatuur morgen uitvalt; dat kan tot aanzienlijke gemiste omzet leiden.

Met de diverse verzekeringen van Hippo bent u financieel gedekt & bent u snel weer aan het werk.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak