Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers. Wanneer uw medewerkers onverhoopt schade aan anderen toebrengen, kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Het kan hierbij gaan om schade aan personen, bijvoorbeeld letselschade bij een bedrijfsongeval, maar ook schade aan geleverde goederen. Met de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Hippo Verzekeringen bent u beschermd tegen de financiële gevolgen van deze schade.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering op maat

Ieder bedrijf is anders. De kans op schade en de omvang van de schade is dan ook afhankelijk van de werkzaamheden die binnen uw bedrijf worden uitgevoerd. De Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Hippo Verzekeringen is een verzekering op maat, waarvan de dekking wordt bepaald aan de hand van uw specifieke bedrijfssituatie.

Laat Hippo Verzekeringen helpen uw dekking bepalen

Bij Hippo Verzekeringen betaalt u alleen voor de dekking die u echt nodig heeft. Van onnodige kosten is geen sprake. Wilt u weten welke Hippo Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij uw bedrijf past? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag een verzekering op maat samen te stellen.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak