Verzeker uw waardevolle oldtimer met de oldtimer autoverzekering van Hippo

Uw oldtimer is een waardevol bezit. De auto is niet alleen van materiële waarde, maar zeker ook van emotionele. Daarom zorgen we er bij Hippo Verzekeringen voor dat uw oldtimer auto goed is verzekerd. Speciaal voor de oldtimer auto hebben we een oldtimer autoverzekering ontwikkeld, die voldoet aan de eisen van de FEHAC; de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs.

Met deze oldtimer autoverzekering profiteert u van een uitstekende dekking tegen een scherpe premie. In geval van schade handelen wij de situatie snel voor u af. Bij de oldtimerverzekering wordt uitgegaan van niet-dagelijks gebruik van uw oldtimer en maximaal 7.500 kilometer per jaar.

Kies een passende dekking voor uw oldtimer autoverzekering

U kunt bij Hippo Verzekeringen kiezen uit twee verschillende oldtimer autoverzekeringen:
1. De WA-verzekering
Dit is de basisverzekering voor uw auto en is in Nederland wettelijk verplicht. Met een WA-verzekering bent u verzekerd tegen schade die u met uw oldtimer aan anderen toebrengt. Schade aan uw eigen oldtimer wordt door deze verzekering niet gedekt.
2. WA Volledig Cascoverzekering
De WA Volledig Cascoverzekering staat ook wel bekend als de all-risk verzekering. Met deze verzekering profiteert u van de meest uitgebreide dekking en wordt vrijwel alle schade aan uw oldtimer – door uzelf of door anderen – vergoed.

Aanvullend verzekeren

Als u zich bovenop de WA Volledig Cascoverzekering nog verder wilt verzekeren, biedt Hippo Verzekeringen diverse mogelijkheden. Zo kunt u een aanvullende schadeverzekering of een ongevallenverzekering voor inzittenden afsluiten. Ook een verhaalrechtsbijstandverzekering behoort tot de mogelijkheden. Ga goed voorbereid de weg op en sluit een betrouwbare verzekering af bij Hippo Verzekeringen.

Meer informatie over de oldtimer autoverzekering

Wilt u meer weten over de oldtimer autoverzekering van Hippo Verzekeringen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over de beste verzekering voor uw oldtimer.

Ontvang een offerte op maat voor jouw verzekering.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak