Alle verzekeringen voor thuis.

Verzekeringen voor uw gezin, vrije tijd & vervoer

Bij Hippo Verzekeringen vindt u alle particuliere verzekeringen die u nodig heeft. We hebben onderscheid gemaakt in noodzakelijke verzekeringen en keuzeverzekeringen die zijn onderverdeeld in de categorieën vervoer, wonen, gezin en recreatie.

Hippo Verzekeringen gaat graag met u in gesprek om te bepalen welke verzekeringen bij u passen. Keuzeverzekeringen zijn per klant verschillend en worden aan de hand van uw persoonlijke wensen en situatie vastgesteld. Als u besluit meerdere verzekeringen bij ons af te sluiten, kunt u profiteren van een pakketvoordeel. Met onze verzekeringen willen we u ontzorgen. In geval van schade gaan wij dan ook met de verzekeringsmaatschappij in gesprek, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Ontvang een offerte op maat voor de verzekeringen van thuis.

Noodzakelijke verzekeringen

Noodzakelijke verzekeringen zijn verzekeringen waar u niet zonder kunt. Deze verzekeringen zijn voor iedereen verplicht, omdat u de bijbehorende risico’s zelf niet of moeilijk kunt dekken. Voorbeelden: aansprakelijkheidsvordering, inboedelverzekering, woonhuisverzekering en de (verplichte) WA-verzekering voor auto’s.

Keuzeverzekeringen

Keuzeverzekeringen zijn verzekeringen die niet verplicht zijn, maar wel prettig om te hebben als u ze onverhoopt toch nodig heeft. Voorbeelden: rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, caravan- of camperverzekering, paardenvrachtwagenverzekering of een oldtimer autoverzekering.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak