Bescherm uw zakelijke goederen met een Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Wanneer uw bedrijf goederen van anderen vervoert, kunt u in geval van schade of diefstal aansprakelijk worden gesteld. De voorwaarden die u met uw opdrachtgever overeen bent gekomen, bepalen wie in welke situaties aansprakelijk is. De waarde van de vervoerde goederen kan hoog oplopen, net als de financiële gevolgen in geval van schade of diefstal. Met de Hippo Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u zich tegen deze financiële gevolgen. 

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering op maat

De Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering wordt op maat samengesteld voor uw bedrijf. Hierdoor bent u onderweg altijd goed verzekerd. In geval van schade of diefstal zorgen wij voor een snelle afhandeling. Bij Hippo Verzekeringen profiteert u van een uitgebreide dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Goed verzekerd op weg met Hippo Verzekeringen

Voor meer informatie over de Hippo Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te bepalen welke dekking voor uw bedrijf geschikt is. Sluit een Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering af en ga goed beschermd de weg op.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak