Alle verzekeringen voor uw bedrijfssituatie.

Zakelijke verzekeringen aangepast op uw bedrijfssituatie

Als ondernemer is het verstandig om goede zakelijke verzekeringen af te sluiten. Bij Hippo Verzekeringen inventariseren we de risico’s die op u en uw onderneming van toepassing zijn en kiest u een verzekeringspakket dat u uit kunt breiden zo ver u wenst. Het is belangrijk uw verzekeringspakket regelmatig te laten controleren om ervoor te zorgen dat het nog past bij uw onderneming, bijvoorbeeld na een groei of krimp van uw bedrijf.

Ontvang een offerte op maat voor jouw bedrijf.

Zakelijke verzekeringen op maat

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we uw huidige situatie en de bijbehorende zakelijke risico’s in kaart. Ook risico’s die u niet kunt verzekeren, worden hierin meegenomen. Op basis van deze inventarisatie adviseren wij u over een passend verzekeringspakket waarmee zoveel mogelijk zakelijke risico’s zijn gedekt.

Geen onnodige dekkingen

Bij Hippo Verzekeringen ontvangt u een zakelijk verzekeringspakket dat is afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie. Hierdoor betaalt u niet voor dekkingen die u niet nodig heeft en krijgt u niet te maken met onnodige kosten. Met onze zakelijke verzekeringen kunt u vol zelfvertrouwen aan de slag met uw bedrijf.

Gesloten ivm Bevrijdingsdag

Op vrijdag 5 mei zijn wij gesloten in verband met Bevrijdingsdag. Bedankt voor uw begrip!

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak