Alle verzekeringen voor uw paard

Verzekeringen voor uw paard en alles eromheen

Hippo Verzekeringen is de specialist op het gebied van hippische verzekeringen. Wij verzekeren uw paard en alles wat u daaromheen nodig heeft. Kies een dekking voor uw paardenvrachtwagen, trailer, rijtuig zadel of hoofdstel en ga goed voorbereid met uw paard op pad. U kunt als paardeneigenaar ook bij ons terecht voor aansprakelijkheidsverzekeringen en ongevallenverzekeringen.

Het team van Hippo Verzekeringen bestaat uit paardenliefhebbers die weten wat u en uw paard nodig hebben. Wij adviseren u over passende verzekeringen en zorgen ervoor dat u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft. Met onze verzekeringen maken we de paardensport nóg leuker.

Alles rondom uw paard goed verzekerd

Aan de hand van uw specifieke situatie brengen we de mogelijke risico’s in kaart en stellen we een verzekeringspakket op. Dit pakket wordt op maat voor u samengesteld, zodat u niet betaalt voor dekkingen die u eigenlijk niet nodig heeft. Wilt u weten welke verzekeringen voor u van belang zijn? Of ontvangt u graag meer informatie over een specifieke verzekering? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Overige verzekeringen

Naast hippische verzekeringen bestaat ons verzekeringsaanbod uit diverse zakelijke en particuliere verzekeringen, waarmee u onder andere uw woning, vervoersmiddelen, zakelijke wagenpark en bedrijfsmiddelen optimaal kunt beschermen. Bij Hippo Verzekeringen profiteert u van een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak