Aantrekkelijke autoverzekering voor werknemers

Werknemers profiteren graag van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Hippo Verzekeringen helpen we u graag uw werknemers blij te maken. Met een collectieve autoverzekering voor werknemers profiteren uw werknemers van korting op een WA-verzekering, WA Beperkt Casco of een WA Volledig Cascoverzekering.

Het grootste voordeel van deze autoverzekering voor werknemers is dat u er geen extra kosten of werk aan heeft. Wij communiceren direct met uw personeel, zonder dat u als tussenpersoon fungeert.

Kortingen en aanvullende verzekeringen

Behalve een collectieve premiekorting kunnen uw werknemers bovendien gebruikmaken van uitgebreide hulpverlening, no-claimkorting en ruitservice no-claimbescherming. Deze korting geldt voor uw werknemer en zijn/haar partner en inwonende kinderen. Naast de autoverzekering voor werknemers kan uw personeel gebruikmaken van diverse aanvullende verzekeringen. 

Meer informatie over de autoverzekering voor werknemers

Wilt u meer weten over een autoverzekering voor werknemers? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Bevrijdingsdag

Op vrijdag 5 mei zijn wij gesloten in verband met Bevrijdingsdag. Bedankt voor uw begrip!

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak