Hippo Autoverzekering voor werkgevers

De Hippo Wagenparkverzekering is een autoverzekering speciaal voor werkgevers. Met deze verzekering is uw bedrijfswagenpark verzekerd tegen de financiële gevolgen van diverse vormen van schade. De verzekering bestaat standaard uit een verplicht WA-autoverzekering. De keuze voor eventuele aanvullende verzekeringen zijn helemaal aan u. Zo kunt u kiezen voor een aanvullende inzittendenverzekering of verhaalrechtsbijstandverzekering.

Autoverzekering werkgevers op maat

Ieder wagenpark is anders. Daarom kunt u bij Hippo Verzekeringen precies verzekeren waar u met uw specifieke bedrijfswagenpark behoefte aan heeft. We inventariseren de risico’s waar u met uw wagenpark mee te maken heeft en welke verzekeringen hierop van toepassing zijn. Samen met u vinden we een wagenparkverzekering op maat. 

Vind een passende wagenparkverzekering

Wilt u weten welke wagenparkverzekering u nodig heeft om uw bedrijfswagenpark optimaal te beschermen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om een Hippo Wagenparkverzekering samen te stellen die bij uw bedrijfssituatie past.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak