Uw kantoor- en winkelelektronica goed verzekerd

Net als de meeste bedrijven kan ook uw onderneming niet zonder computers, kassa en een telefooncentrale. Deze middelen spelen een belangrijke rol in de dagelijkse continuïteit van uw onderneming en wanneer er problemen met deze onderdelen ontstaan, lijdt uw bedrijf daar onder. Om u tegen de risico’s van het uitvallen van deze apparatuur te beschermen, kunt u gebruikmaken van een Kantoor- en Winkelelektronica Verzekering van Hippo Verzekeringen. 

Kantoor- en winkelelektronica dekking

Met deze verzekering dekt u de risico’s van materiele schade aan de apparatuur, de kosten voor het huren van vervangende apparatuur en personeelskosten. Bovendien ontvangt u in geval van schade binnen de eerste drie jaar na aanschaf van de apparatuur een vergoeding ter waarde van de nieuwwaarde. Ook is het mogelijk mobiele apparatuur mee te verzekeren. 

Kantoor- en Winkelelektronica Verzekering op maat voor uw bedrijf

Bij Hippo Verzekeringen stellen we een Kantoor- en Winkelelektronica Verzekering samen die is afgestemd op uw bedrijfssituatie. U betaalt dus niet voor dekking die u niet nodig heeft. De verzekering wordt volledig op maat voor u samengesteld. 

Sluit uw verzekering af bij Hippo Verzekeringen

Wilt u meer weten over de Hippo Kantoor- en Winkelektronica Verzekering? Neem dan contact met ons op en vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om een verzekering te vinden die bij uw bedrijfssituatie past.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak