Uw computers en andere elektronica goed verzekerd

De Hippo Elektronica Maatwerkverzekering biedt een passende oplossing voor de risico’s omtrent de computers en andere elektronica binnen uw bedrijf. Zeker als uw productieproces afhankelijk is van deze middelen is het belangrijk hier een passende verzekering voor af te sluiten.

Dekking van de Elektronica Maatwerkverzekering

De Elektronica Maatwerkverzekering van Hippo Verzekeringen kunt u afsluiten voor computers, maar ook voor audiovisuele apparatuur, laboratorium installaties en medische apparatuur. Deze verzekering dekt niet alleen de risico’s op beschadiging of de schade naar aanleiding van bedieningsfouten, maar ook door reiniging, revisie of reparatie. Indien gewenst, kunt u kiezen voor een aanvullende dekking voor vervangende apparatuur, extra personeelskosten en/of bedrijfsschade. 

Vind een passende verzekering voor uw bedrijf

Neem voor meer informatie over de Elektronica Maatwerkverzekering contact met ons op. We informeren u graag over de dekking die bij de computers en elektronica binnen uw bedrijf past. Kom langs op ons kantoor voor een adviesgesprek en sluit een verzekering op maat af voor uw bedrijf.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak