Alle verzekeringen voor uw juridische zaken.

Verzekeringen voor uw zakelijke rechten & plichten

De financiele gevolgen van schade door medewerkers, slecht beleid of onbehoorlijk bestuur kunnen erg sterk oplopen. Dit kan letselschade zijn, maar ook een bedrijfsongeval, schade aan een geleverd product, of fouten door het bestuur. Uiteraard varieert de kans op schade en de omvang per bedrijf.

Als uw bestuur aansprakelijk wordt gesteld voor fouten, is het zelfs mogelijk dat uw eigen privévermogen wordt aangesproken. Deze aansprakelijkheid kunt u verzekeren, geheel op maat voor uw bedrijfsomvang en situatie.

Ontvang een offerte op maat voor jouw juridische zaken.

Aansprakelijkheid bij vervoer

Als uw bedrijf goederen van een externe partij vervoert, bent u hiervoor verantwoordelijk. In het geval van bijv. diefstal of schade kan uw bedrijf hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Met de vervoerdersaansprakelijkheid verzekering van Hippo Verzekeringen kunt u het vervoer van deze (waardevolle) goederen verzekeren.

Rechtsbijstand

Hopelijk heb je het nooit nodig, maar als je in de situatie komt ben je erg blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Bij een bedrijfsconflict gebruik maken van juridische ondersteuning kan soms erg in de kosten  lopen. Met de Hippo rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor (mogelijke) financiële gevolgen van zo’n bedrijfsconflict.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak