Een passende hypotheek voor iedereen

In deze blog

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

In onze vorige blog bespraken we de onderwerpen waar je op moet letten bij het afsluiten van een eerste hypotheek. De doelgroep van de blog waren twintigers en dertigers. Voor deze blog gaan we een generatie verder, namelijk de huizenkopers in de leeftijd van 40 jaar en ouder. Want waar moet je op letten als je een hypotheek afsluit in deze levensfase?

Hypotheek voor nu en in de toekomst

Welke leeftijd onze klanten ook hebben, ieder hypotheekgesprek begint met dezelfde vraag. Namelijk: wat wilt u nu en in de toekomst? Zoals we in onze vorige blog al bespraken, vinden we het belangrijk om samen een hypotheek te vinden die nu goed past, maar over twintig jaar nog steeds. Natuurlijk kunnen er in de toekomst onvoorziene veranderingen plaatsvinden, waardoor uw hypotheek moet worden aangepast. Maar alle gebeurtenissen die u nu al kunt voorzien en mee kunt nemen in uw hypotheek zijn mooi meegenomen.

Wat te doen met uw huidige hypotheek?

Als veertiger is de kans groot dat u zich in de bloei van uw carrière bevindt. Misschien bent u zelfs nog groeiende, maar in ieder geval een stuk stabieler dan tien tot twintig jaar geleden. U bent wellicht al in het bezit van een koopwoning, maar wilt groter gaan wonen nu de kinderen wat ouder zijn. Wat te doen met uw huidige hypotheek? Lost u uw huidige hypotheek af door uw huis te verkopen, sluit u een nieuwe hypotheek af of verhoogt u uw bestaande hypotheek? Voor twintigers en dertigers speelt een voordelig rentepercentage vaak een belangrijke rol, terwijl uw leeftijdsgenoten meer waarde hechten aan aantrekkelijke voorwaarden. Samen met u zoeken we een geschikte oplossing en een hypotheek die bij u past.

Een hypotheek en uw pensioen

Wanneer u de leeftijd van 50 jaar nadert, is het nog belangrijker om goed vooruit te kijken. Binnen nu en 17 jaar gaat u namelijk met pensioen en zal uw inkomen achteruit gaan. Wat betekent dit voor uw hypotheek? En blijft u in uw huidige woning wonen of gaat u wellicht kleiner wonen? Hippo Verzekeringen denkt met u mee over interessante scenario’s en helpt u een passende oplossing te vinden voor uw situatie.

Meer weten over een passende hypotheek?

Iedere nieuwe levensfase roept andere vragen op als het gaat om het afsluiten van een hypotheek. Heeft u vragen over uw volgende koopwoning en de kosten die dit met zich mee zal brengen? Neem dan contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor. Samen bespreken we uw wensen voor een hypotheek en kiezen we een hypotheekvorm waar u jaren later nog plezier van heeft.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak