Hippo Reconstructieverzekering in geval van verlies van administratie

Het verliezen van uw bedrijfsadministratie is misschien wel een van uw grootste nachtmerries. Helaas is de kans aanwezig, bijvoorbeeld door brand, diefstal of waterschade. Deze omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat lopende orders, openstaande facturen of ontwerpen verloren gaan. 

Dekking voor het verlies van uw administratie

U kunt de kans op het verlies van uw administratie verkleinen door deze data op een externe locatie op te slaan. Bij Hippo Verzekeringen kunt u zich verzekeren tegen de financiële gevolgen waar u mee te maken krijgt als het u onverhoopt toch overkomt. Hiervoor bieden we u de Hippo Reconstructiekostenverzekering aan.

Deze verzekering dekt bij verlies van uw administratie onder andere de extra kosten voor personeel (inclusief overwerk), kosten voor de huur van een tijdelijke ruimte en extra kosten voor bijvoorbeeld verwarming, elektriciteit en water.

Scherpe premie met de Hippo Reconstructieverzekering

Bij Hippo Verzekeringen profiteert u van een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie. Neem contact met ons op om direct uw Reconstructiekostenverzekering af te sluiten. Heeft u vragen over onze verzekering? Ook dan staan we voor u klaar om deze te beantwoorden.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Bevrijdingsdag

Op vrijdag 5 mei zijn wij gesloten in verband met Bevrijdingsdag. Bedankt voor uw begrip!

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak