Uitgerust op vakantie met de Hippo Camperverzekering

Gaat u er even een weekendje met de camper tussenuit of staat er een lange reis gepland? Bij Hippo Verzekeringen zorgen we ervoor dat u van iedere tocht met uw camper – kort of lang – zorgeloos kunt genieten. Geen zorgen over schade of ander letsel aan uw camper, maar heerlijk ontspannen in uw mobiele verblijf. Met de Hippo Camperverzekering is uw camper uitstekend verzekerd, en ook nog tegen een lage premie!

Een camperverzekering op maat

U kunt zowel uw nieuwe als uw tweedehands camper bij Hippo Verzekeringen onderbrengen. Voor iedere camper hebben we een passende verzekering, waarbij u zelf kunt bepalen voor welke dekking u kiest. Zo verzekert u alleen wat u echt nodig heeft en betaalt u geen onnodige kosten. Wilt u ook de voortent en de inventaris van uw camper meeverzekeren? Geen probleem! Ook de stalling valt gewoon onder de Hippo Camperverzekering. 

Kies uw Hippo Camperverzekering

U kunt bij Hippo Verzekeringen kiezen uit drie dekkingen:
1. WA-verzekering
Met deze verzekering zijn de kosten voor materiële schade bij derden tot maximaal €2.500.000 gedekt. Bij letselschade geldt een maximum van €5.000.000 per gebeurtenis. De premie die u betaalt, is afhankelijk van het gewicht van de camper.
2. WA + gedeeltelijk cascoverzekering
Naast de dekking voor schade aan derden is uw camper met deze verzekering ook gedekt voor schade door brand, diefstal, ruitbreuk, storm, etc. Het eigen risico is vastgesteld op €150.
3. WA + volledig cascoverzekering
Een volledig cascoverzekering wordt ook wel all-risk verzekering genoemd. Met deze verzekering bent u gedekt volgens de minimale WA-verzekering én voor ieder van buiten komend onheil, waaronder aanrijdingsschade, stormschade, diefstal en ruitbreuk. De inventaris is met deze camperverzekering tot €1.500 standaard meeverzekerd. 

Sluit een Hippo camperverzekering af

Wilt u weten welke premie u betaalt voor de dekking van uw keuze? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke dekking het beste bij u en uw camper past en welke premie daar bij hoort.

Ontvang een offerte op maat voor jouw verzekering.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak