Goed verzekerd het water op met de Hippo Bootverzekering

Als u met de boot het water op gaat, wilt u zich geen zorgen hoeven maken over eventuele schade. Daarom bieden we u bij Hippo Verzekeringen een bootverzekering met een goede dekking én een scherpe premie. Vrijwel iedere boot kan bij Hippo Verzekeringen worden ondergebracht. Van opblaasbare boot tot jacht in zowel binnen- als buitenland.
U kunt bij Hippo Verzekeringen gebruikmaken van de volgende dekkingen:

1. WA-bootverzekering
Een WA-verzekering is in Nederland wettelijk verplicht. Met deze verzekering bent u beschermd tegen materiële schade en letselschade bij anderen.

2. WA brandverzekering boot
Met deze verzekering bent u – bovenop de dekking van de WA-verzekering – verzekerd tegen brand- en ontploffingsschade aan uw boot.

3. WA diefstalverzekering boot
De WA diefstalverzekering dekt de kosten voor schade door diefstal, verduistering, joy-varen of pogingen daartoe. Deze dekking geldt bovenop de dekking van de WA-verzekering.

4. WA brand/diefstalverzekering boot
Deze verzekering is een combinatie van de WA brandverzekering en WA diefstalverzekering, waarbij zowel de kosten voor brand- en ontploffingsschade als de diefstalkosten worden gedekt.

5. WA Cascoverzekering boot
De WA Cascoverzekering is de meest uitgebreide dekking. Met deze verzekering zijn, naast alle bovenstaande kosten, ook de kosten door aanvaring en andere externe factoren gedekt.

Meer informatie over de Hippo Bootverzekering

Wilt u weten welke bootverzekering u nodig heeft om uw boot optimaal te beschermen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij informeren u graag over de Hippo Bootverzekering.

Ontvang een offerte op maat voor jouw verzekering.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak