Hippo Ongevallenverzekering voor kleine en grote ongelukken

Een blessure tijdens het sporten, klussen of een ongelukje tijdens een avontuurlijke vakantie; letsel, zowel klein als groot, is gemakkelijk op te lopen. Een ongevallenverzekering is dan ook geen overbodige luxe.

Een Hippo Ongevallenverzekering beschermt u en uw gezin tegen de financiële gevolgen van een ongeval. In geval van blijvende invaliditeit of overlijden ontvangen u of uw nabestaanden een percentage van het verzekerde bedrag. Met deze vergoeding bent u in staat bijkomende kosten te dekken, zoals speciale huisvesting of de aanschaf van een aangepast vervoersmiddel.

Aanvullende verzekering mogelijk

Bij Hippo Verzekeringen heeft u de keuze uit vier pakketten voor de ongevallenverzekering. Ter aanvulling kunt u zich voor een progressief uitkeringspercentage verzekeren tot 225% of 350% van het verzekerde bedrag bij blijvende invaliditeit. Dit houdt in dat u bij een invaliditeitspercentage van 100% niet het vastgestelde bedrag ontvangt, maar 225% of 350% daarvan.

Uitleg over de pakketten

Wilt u meer informatie over de Hippo Ongevallenverzekering? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij geven u graag meer uitleg over de beschikbare pakketten.

Ontvang een offerte op maat voor jouw verzekering.

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak