Aansprakelijkheidsverzekering voor uw gezin

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade kan gemakkelijk ontstaan. U kunt per ongeluk de bezittingen van iemand anders beschadigen of iemand raakt door uw schuld gewond. Als u hiervoor aansprakelijk wordt gesteld, kunnen de financiële gevolgen groot zijn. Met een Hippo Aansprakelijkheidsverzekering kunt u zich tegen deze risico’s verzekeren. In geval van schade staat er altijd iemand voor u klaar om de situatie zo snel mogelijk voor u af te handelen.

Een aansprakelijkheidsverzekering van Hippo Verzekeringen beschermt u tegen de financiële gevolgen van materiële schade en letselschade aan anderen. Wij bieden u een uitstekende dekking tegen een lage premie en handelen uw schade snel en zorgvuldig af.

Wat is verzekerd met een Hippo Aansprakelijkheidsverzekering?

De Hippo Aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor:

  • schade aan bezittingen van anderen
  • letselschade aan anderen
  • schade die is toegebracht door uw kinderen, logees, huisdieren of huis

De dekking van de Hippo Aansprakelijkheidsverzekering geldt wereldwijd. Het maakt dus niet uit waar u schade veroorzaakt. Overal ter wereld bent u tot €2.500.000 verzekerd. Bovendien zijn meerderjarige, thuiswonende kinderen en studerende uitwonende kinderen standaard meeverzekerd.

Meer informatie over uw aansprakelijkheidsverzekering

Wilt u meer informatie ontvangen over de Hippo Aansprakelijkheidsverzekering? Of wilt u weten of onze verzekering ook van toepassing is in uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ontvang een offerte op maat voor jouw verzekering.

Gesloten ivm Bevrijdingsdag

Op vrijdag 5 mei zijn wij gesloten in verband met Bevrijdingsdag. Bedankt voor uw begrip!

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak