Een betrouwbare hypotheek die bij u past

Gaat u een huis kopen? Dan heeft u vast veel vragen. Bij Hippo Verzekeringen helpen we u graag deze vragen te beantwoorden. Dankzij onze jarenlange hypotheekervaring en onze intensieve contacten met geldverstrekkers zijn we in staat overzicht voor u te creëren in het grote aanbod van hypotheken.

Welke hypotheek kiest u?

Om te bepalen welke hypotheek bij uw persoonlijke situatie past maken we een inventarisatie van uw wensen, eisen en benodigdheden. Aan de hand van deze inventarisatie gaan wij op zoek naar een passende geldverstrekker met maximale voordelen en een aantrekkelijk kostenplaatje. Hippo Verzekeringen begeleidt u bij iedere stap in dit proces. We beantwoorden uw vragen, adviseren u over rente en voorwaarden en staan voor u klaar wanneer u onze hulp nodig heeft.

Ieder zijn eigen hypotheek

Dankzij onze jarenlange ervaring met klanten in diverse leeftijdscategorieën weten we dat iedere klant andere behoeften heeft. Een twintiger of dertiger die een eerste huis koopt heeft andere belangen dan een oudere klant die een tweede of derde huis koopt en binnenkort met pensioen gaat. Bij Hippo Verzekeringen zoeken we een hypotheek die volledig op uw wensen kan worden afgestemd. Een hypotheek waarmee u de toekomst rooskleurig tegemoet ziet en waarmee u met volle teugen kunt genieten van de spannende periode die gaat komen.

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

Wilt u weten welke hypotheek bij u past? Neem dan contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen en behoeften in kaart brengen en bepalen welke hypotheek voor u interessant kan zijn. Hippo Verzekeringen helpt u graag uw droomhuis te bemachtigen. Met een aantrekkelijke rente en interessante voorwaarden.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak