Hippo Trailerverzekering voor uw paardentrailer

Met de Hippo Trailerverzekering is uw paardentrailer volledig verzekerd. Uw aansprakelijkheid is per gebeurtenis verzekerd tot maximaal €500.000. Dit geldt voor schade die is ontstaan door de paardentrailer in ontkoppelde toestand, maar ook voor verlies of beschadiging van uw trailer door van buiten komend onheil. De gevolgschade van materiaal en/of constructiefouten zijn ook meeverzekerd.

Totaal verlies van uw trailer

Bij totaal verlies van een trailer tot vijf jaar oud wordt de schadevergoeding gebaseerd op de nieuwwaarde. Wanneer u uw trailer verliest binnen het zesde of zevende jaar geldt de nieuwprijs, verminderd met een vaste afschrijving van 2% per maand. In geval van verlies na het zevende jaar geldt de dagwaarde van de trailer.

Gratis vervangend vervoer

In geval van schade aan uw trailer worden met de trailerverzekering van Hippo Verzekeringen de herstelkosten vergoed. Wanneer de paardentrailer volledig verloren gaat of zodanig beschadigd is dat reparatie niet mogelijk is binnen 48 uur, kunt u gebruikmaken van gratis vervangend vervoer voor maximaal vijf dagen.

Meer weten over de trailerverzekering?

Wilt u meer informatie ontvangen over de Hippo Trailerverzekering? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen over onze verzekeringen te beantwoorden.

Gesloten ivm Bevrijdingsdag

Op vrijdag 5 mei zijn wij gesloten in verband met Bevrijdingsdag. Bedankt voor uw begrip!

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak