Lijfrente afsluiten via Hippo Verzekeringen

Met een lijfrente is het mogelijk om vanaf een bepaald moment extra inkomen te ontvangen. Voor het opbouwen van lijfrente betaalt u periodiek of eenmalig een premie aan een verzekeringsmaatschappij of bank. Vervolgens kunt u deze lijfrente laten uitkeren op een moment dat u daar behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld wanneer u met pensioen gaat.

Inkomen van uw nabestaanden veiligstellen

Een lijfrente is één van de mogelijke levensverzekeringen. Behalve ter aanvulling van uw eigen pensioen is ook mogelijk om uw lijfrente te gebruiken om het inkomen van uw nabestaanden veilig te stellen wanneer u komt te overlijden.

Kies een lijfrente die bij u past

Maar voor welke lijfrente kiest u? En bij welke verzekeringsmaatschappij? Bij Hippo Verzekeringen helpen we in het enorme aanbod de lijfrente te kiezen die bij uw persoonlijke situatie past. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we uw situatie en uw persoonlijke wensen in kaart. Aan de hand van deze inventarisatie gaan wij voor u op zoek naar een passende lijfrente. Bovendien helpen we u bij het afsluiten van de lijfrente en staan we voor u klaar als er onverhoopt problemen optreden.

Advies nodig over het afsluiten van een lijfrente?

Bij Hippo Verzekeringen adviseren we u over de diverse mogelijkheden voor het aanvullen van uw pensioen. Hierbij denken we niet alleen aan het heden, maar houden we vooral rekening met de toekomst. Wilt u weten welke lijfrente bij u past? Neem dan contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken. Bij Hippo Verzekeringen maken we het afsluiten van verzekeringen graag gemakkelijk.

Meer informatie of een persoonlijke gesprek?

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

Gesloten ivm Hemelvaart

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar.

Bedankt voor uw medewerking

5 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN

Vrijdag 6 mei staan wij weer voor u klaar

Wij zijn tijdelijk telefonisch niet te bereiken i.v.m. een internetstoring.

Excuses voor het ongemak